Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

16 ИЛЈ. € / 984,5 ИЛЈ. ДЕН.

15 решенија

Сточарско производство

13.721 €

6 решенија