Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

17,1 ИЛЈ. € / 1,1 МИЛ. ДЕН.

15 решенија

Сточарско производство

16.321 €

8 решенија