Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

15,5 ИЛЈ. € / 951,1 ИЛЈ. ДЕН.

10 решенија

Сточарско производство

15.465 €

10 решенија