Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

48 ИЛЈ. € / 3 МИЛ. ДЕН.

24 решенија

Сточарско производство

37.177 €

14 решенија