Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

6,4 МИЛ. € / 393,2 МИЛ. ДЕН.

71 решение

Растително производство

3.385.630 €

36 решенија

Сточарско производство

3.007.063 €

35 решенија