Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

7,1 ИЛЈ. € / 435,3 ИЛЈ. ДЕН.

28 решенија

Сточарско производство

3.014 €

10 решенија