Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

237,3 ИЛЈ. € / 14,6 МИЛ. ДЕН.

28 решенија

Сточарско производство

156.092 €

15 решенија