Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

44,7 ИЛЈ. € / 2,7 МИЛ. ДЕН.

12 решенија

Сточарско производство

29.946 €

5 решенија