Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

41,9 ИЛЈ. € / 2,6 МИЛ. ДЕН.

23 решенија

Сточарско производство

35.706 €

10 решенија