Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

332,4 ИЛЈ. € / 20,4 МИЛ. ДЕН.

20 решенија

Растително производство

332.445 €

20 решенија