Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

65,8 ИЛЈ. € / 4 МИЛ. ДЕН.

18 решенија

Сточарско производство

60.720 €

12 решенија