Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

40,9 ИЛЈ. € / 2,5 МИЛ. ДЕН.

8 решенија

Сточарско производство

40.894 €

8 решенија