Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

128,2 ИЛЈ. € / 7,9 МИЛ. ДЕН.

10 решенија

Сточарско производство

104.990 €

3 решенија