Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

150,4 ИЛЈ. € / 9,2 МИЛ. ДЕН.

18 решенија

Сточарско производство

133.215 €

11 решенија