Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

83 ИЛЈ. € / 5,1 МИЛ. ДЕН.

20 решенија

Сточарско производство

39.366 €

10 решенија