Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

53,8 ИЛЈ. € / 3,3 МИЛ. ДЕН.

16 решенија

Сточарско производство

51.190 €

10 решенија