Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

145,5 ИЛЈ. € / 8,9 МИЛ. ДЕН.

25 решенија

Растително производство

145.528 €

25 решенија