Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

107,9 ИЛЈ. € / 6,6 МИЛ. ДЕН.

13 решенија

Сточарско производство

107.871 €

13 решенија