Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

12 ИЛЈ. € / 737,8 ИЛЈ. ДЕН.

11 решенија

Сточарско производство

11.997 €

11 решенија