Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

172,7 ИЛЈ. € / 10,6 МИЛ. ДЕН.

12 решенија

Растително производство

172.732 €

12 решенија