Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

146,5 ИЛЈ. € / 9 МИЛ. ДЕН.

24 решенија

Растително производство

146.548 €

24 решенија