Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

10,2 ИЛЈ. € / 629,1 ИЛЈ. ДЕН.

20 решенија

Сточарско производство

7.225 €

10 решенија