Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

33,3 ИЛЈ. € / 2 МИЛ. ДЕН.

10 решенија

Сточарско производство

33.306 €

10 решенија