Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

23,3 ИЛЈ. € / 1,4 МИЛ. ДЕН.

19 решенија

Сточарско производство

11.116 €

8 решенија