Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

212,5 ИЛЈ. € / 13,1 МИЛ. ДЕН.

12 решенија

Сточарско производство

212.455 €

12 решенија