Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

8,3 ИЛЈ. € / 510,6 ИЛЈ. ДЕН.

10 решенија

Сточарско производство

8.302 €

10 решенија