Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

133 ИЛЈ. € / 8,2 МИЛ. ДЕН.

30 решенија

Сточарско производство

70.244 €

20 решенија