Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

95,1 ИЛЈ. € / 5,9 МИЛ. ДЕН.

27 решенија

Сточарско производство

85.297 €

15 решенија