Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

30,4 ИЛЈ. € / 1,9 МИЛ. ДЕН.

5 решенија

Сточарско производство

30.439 €

5 решенија