Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

45,3 ИЛЈ. € / 2,8 МИЛ. ДЕН.

17 решенија

Сточарско производство

40.796 €

10 решенија