Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

662,6 ИЛЈ. € / 40,7 МИЛ. ДЕН.

15 решенија

Сточарско производство

662.583 €

15 решенија