Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

119,6 ИЛЈ. € / 7,4 МИЛ. ДЕН.

17 решенија

Сточарско производство

118.789 €

14 решенија