Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

80,7 ИЛЈ. € / 5 МИЛ. ДЕН.

11 решенија

Сточарско производство

80.659 €

11 решенија