Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

27,9 ИЛЈ. € / 1,7 МИЛ. ДЕН.

12 решенија

Сточарско производство

27.877 €

12 решенија