Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

12,1 ИЛЈ. € / 742,6 ИЛЈ. ДЕН.

10 решенија

Сточарско производство

12.075 €

10 решенија