Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

21,8 ИЛЈ. € / 1,3 МИЛ. ДЕН.

16 решенија

Сточарско производство

16.381 €

10 решенија