Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

31,9 ИЛЈ. € / 2 МИЛ. ДЕН.

4 решенија

Сточарско производство

31.854 €

4 решенија