Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

16,2 ИЛЈ. € / 993,4 ИЛЈ. ДЕН.

15 решенија

Сточарско производство

14.215 €

10 решенија