Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

90,7 ИЛЈ. € / 5,6 МИЛ. ДЕН.

4 решенија

Сточарско производство

90.724 €

4 решенија