Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

19,2 ИЛЈ. € / 1,2 МИЛ. ДЕН.

15 решенија

Сточарско производство

15.951 €

10 решенија