Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

48,7 ИЛЈ. € / 3 МИЛ. ДЕН.

15 решенија

Сточарско производство

31.725 €

9 решенија