Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

137,2 ИЛЈ. € / 8,4 МИЛ. ДЕН.

18 решенија

Сточарско производство

122.600 €

12 решенија