Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

106,3 ИЛЈ. € / 6,5 МИЛ. ДЕН.

11 решенија

Сточарско производство

106.293 €

11 решенија