Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

517 ИЛЈ. € / 31,8 МИЛ. ДЕН.

20 решенија

Сточарско производство

513.026 €

11 решенија