Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

31 ИЛЈ. € / 1,9 МИЛ. ДЕН.

20 решенија

Сточарско производство

19.307 €

12 решенија