Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

13 ИЛЈ. € / 798,1 ИЛЈ. ДЕН.

19 решенија

Сточарско производство

12.205 €

11 решенија