Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

10,1 ИЛЈ. € / 618,3 ИЛЈ. ДЕН.

4 решенија

Сточарско производство

10.053 €

4 решенија