Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

6,8 ИЛЈ. € / 415,8 ИЛЈ. ДЕН.

16 решенија

Сточарско производство

3.101 €

10 решенија