Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

43,1 ИЛЈ. € / 2,7 МИЛ. ДЕН.

28 решенија

Сточарско производство

34.393 €

15 решенија