Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

25,7 ИЛЈ. € / 1,6 МИЛ. ДЕН.

10 решенија

Сточарско производство

25.736 €

10 решенија